Deelname Team Ax aan Alpe d HuZes

Artikel aangemaakt op: 19-2-2018 14:23:58

Op 7 juni beklimmen de broers Geert Jan, Jan Willem, en zus Leoni Ax de Alpe d'Huez om te strijden tegen kanker. Zij hebben in 2015 hun moeder verloren aan deze ziekte. Op diverse manieren proberen ze geld in te zamelen voor dit goede doel. Zo staan er donatiebussen bij Sportcafé Radix, de Friterie, Smilande en De Oude Veenhoop. Er worden een tupperware bingo en een gezellige Wichten Aovend georganiseerd, er zullen mooie wijnen en bieren verkocht gaan worden, maar ook komt er een gezellige feestavond. Zo hopen ze een mooi bedrag bij elkaar te krijgen voor dit goede doel.
De volgende twee evenementen staan binnenkort al op de planning:

19 maart: Tupperwarebingo bij Sportcafé Radix, georganiseerd door
Erna's Tupperware (aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur).

7 april: 25+ Alpe d' HuZes feestavond met DJ Jean bij
Sportcafé Radix (aanvang 21:00 uur).
Entree: € 4,00 in de voorverkoop, € 8,00 aan de deur, de opbrengst van de kaartverkoop gaat volledig naar het goede doel. Voorverkoop start maandag 26 februari, kaarten zijn verkrijgbaar bij Sportcafé Radix. Ook zijn er kaarten verkrijgbaar via Ineke Flokstra /Geert Jan Ax (op afspraak, via teamax_ad6@outlook.com of via de facebookpagina van team Ax).
In april staat er een statiegeld donatie bus bij de lege flessen machine bij de Jumbo.
Klanten kunnen dan hun statiegeld bonnetjes daarin doneren, en de opbrengst hiervan gaat ook naar de Alpe d’Huzes.
En op Kindcentrum de Schutkampen zal er in de maand april aandacht gevraagd worden voor dit doel, en mogen kinderen zendingsgeld meenemen wat ook ten goede komt aan dit doel.

Wil je op de hoogte blijven van onze deelname aan de Alpe d'Huzes en alle leuke evenementen en acties? Like dan onze facebookpagina: www.facebook.com/teamax2018/